OCHUTNEJTE "CHUTNEY" ZE SURINAMU!

 

Dnes jsme mezi tradiční sortiment zařadili i tuto jihoamerickou pochoutku.

Chutney omáčky se používají ke studenému i tepelnému zpracování. Jsou ostré chuti, velmi aromatické a potěší i ty největší gurmety!

 

Nabízíme tyto druhy omáček:

Krevetový sambal

KREVETOVÝ SAMBAL

- jediná nevegetariánská omáčka

            - oblíbená v asijské kuchyni

            - příloha k těstovinám, hranolkům, pečeným nudlím

            - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

KETJAP

- jemně nasládlá pikantní sojová omáčka

            - vynikající marináda na jakékoliv maso (doporučujeme naložit 2 dny dopředu)

            - také studená příloha k masu

            - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Birambi ChutneyBIRAMBI CHUTNEY

- velmi oblíbená pikantní vegeteriánská omáčka

           - studená příloha k sýrům a klobásám

           - tepelná úprava jídel

           - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Chilli pastaCHILLI PASTA

- čerstvé surinamské chilli

          - stačí opravdu pouze na špičku nože!!!

          - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Krájené chilliKRÁJENÉ A NAKLÁDANÉ CHILLI

- nabádáme k opatrnosti!

           - možno použít do jakéhokoliv jídla ke zvýraznění chuti a okořenění

           - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Limetkové chutneyLIMETKOVÉ CHUTNEY

- velmi svěží a oblíbená omáčka připravovaná z limetek

          - používá se do čerstvých salátů, těstovin, falafel, mořským plodům nebo pokrmům z dýně

          - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Mango chutneyMANGO CHUTNEY

- velmi lahodná pikantní omáčka

          - vhodné při tepelné úpravě ryb

          - studená příloha

          - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

PiccalillyPICCALILLY - MADAME JEANETTE

- pikantní zeleninová omáčka

           - příloha k vaječným pokrmům, masu, rybám, zelenině, rýži, těstovinám

           - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Pommisitair

POMMISITAIR CHUTNEY

- vynikající příloha k sýrům, klobásám

          - vhodné na tepelnouúpravu jídel, kde je základem maso a zelenina

          - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!

 

Roti SambalROTI SAMBAL

- příloha k hranolkům, pizze, masu

          - základem jsou zde rajčata

          - pokud máte strach z ostrosti Chilli, použijte ROTI SAMBAL

 

          - stupeň ostrosti: MILD    MEDIUM   HOT!