OCHUTNEJTE "CHUTNEY" ZE SURINAMU!
Dnes jsme mezi tradiční sortiment zařadili i tuto jihoamerickou pochoutku.
Chutney omáčky se používají ke studenému i tepelnému zpracování. Jsou ostré chuti, velmi aromatické a potěší i ty největší gurmety!
Nabízíme tyto druhy omáček:
KREVETOVÝ SAMBAL
- jediná nevegetariánská omáčka
- oblíbená v asijské kuchyni
- příloha k těstovinám, hranolkům, pečeným nudlím
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
KETJAP
- jemně nasládlá pikantní sojová omáčka
- vynikající marináda na jakékoliv maso (doporučujeme naložit 2 dny dopředu)
- také studená příloha k masu
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
BIRAMBI CHUTNEY
- velmi oblíbená pikantní vegeteriánská omáčka
- studená příloha k sýrům a klobásám
- tepelná úprava jídel
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
CHILLI PASTA
- čerstvé surinamské chilli
- stačí opravdu pouze na špičku nože!!!
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
KRÁJENÉ A NAKLÁDANÉ CHILLI
- nabádáme k opatrnosti!
- možno použít do jakéhokoliv jídla ke zvýraznění chuti a okořenění
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
LIMETKOVÉ CHUTNEY
- velmi svěží a oblíbená omáčka připravovaná z limetek
- používá se do čerstvých salátů, těstovin, falafel, mořským plodům nebo pokrmům z dýně
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
MANGO CHUTNEY
- velmi lahodná pikantní omáčka
- vhodné při tepelné úpravě ryb
- studená příloha
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
PICCALILLY - MADAME JEANETTE
- pikantní zeleninová omáčka
- příloha k vaječným pokrmům, masu, rybám, zelenině, rýži, těstovinám
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
POMMISITAIR CHUTNEY
- vynikající příloha k sýrům, klobásám
- vhodné na tepelnouúpravu jídel, kde je základem maso a zelenina
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!
ROTI SAMBAL
- příloha k hranolkům, pizze, masu
- základem jsou zde rajčata
- pokud máte strach z ostrosti Chilli, použijte ROTI SAMBAL
- stupeň ostrosti: MILD MEDIUM HOT!